Veteraanien suunnistuksen MM-kilpailut (WMOC) suunnistetaan Turun seudulla 3.-9.8.2024. Karkki-Rasti tukee jäseniään osallistumismaksuissa siten, että se korvaa suunnistajalle 50% ensimmäisen ilmoittautumisportaan mukaisesta summasta. Ensimmäinen ilmoittautumisporras menee umpeen jo 31.1, joten suunnistajien kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Myöhemminkin voi ilmoittautua, mutta seuran korvaama summa ei muutu. Viimeinen kilpailuun ilmoittautumispäivä on 30.6.2024. Hintaportaat ja lisätiedot löytyvät kilpailuiden nettisivuilta löytyvästä Bulletin 1:stä (WMOC 2024 in Turku). 
 
Mikäli suunnistaja ilmoittautuu vain sprinttikisaan (karsinta + finaali) on hinta 120€ ja seura korvaa 60€. Metsäkisoihin ilmoittautuessa (karsinta + keskimatka + pitkä matka) on hinta 130€ ja seura korvaa 65€. Kaikkiin kisoihin ilmoittautuessa on hinta 160€ ja seura korvaa siitä 80€. 
 
Suunnistaja luo itselleen profiilin IOF Eventoriin (IOF Eventor - Event information: World Masters Orienteering Championships 2024), ilmoittautuu kisaan ja maksaa kisamaksunsa ensin itse. Sen jälkeen hän laittaa Arja Lindrothille (arja.lindroth(ät)gmail.com) viestin, josta ilmenee korvauksen saajan tilinumero ja maksukuitti. Seura maksaa korvauksen vasta kisojen päätyttyä, eli 9.8. jälkeen maksutietonsa ja tilinumeronsa ilmoittaneille kisoihin osallistuneille seuran suunnistajille.