Suunnistuksen perusteet -kurssi starttaa kuun vaihteessa

Kokeile monipuolista ja luonnonläheistä lajia, jota voi harrastaa rennosti, luonnosta nauttien – tai jopa kilpailuihin tähdäten, Karkki-Rastin suunnistuskurssilla.

Suunnistus taito, joka tekee luonnossa liikkumisesta turvallisempaa, nautinnollisempaa ja mielekkäämpää. Se on myös erinomainen kuntourheilumuoto, jolla voi vahvistaa omaa toimintakykyäsi, kehittää tasapainoa ja kokeilla rajojasi. Karkki-Rastin viiden kerran kurssilla käydään läpi lajin perusasiat, joten aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvitse olla. Kurssista voi olla hyötyä myös kuntorastikävijälle, joka kaipaa uusia vinkkejä ja näkökulmia suunnistukseen.

Kurssi alkaa 30.5. teorialuennolla ja 6.6. päästään maastoon harjoittelemaan.

Tarkemmat ohjeet kurssista, harjoituspaikoista ja harjoitusten sisällöistä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Huom! Ryhmään otetaan vain 6 osallistujaa. 

 

Kurssikerrat ja sisältö:

Ma 30.5. klo 18–19.30 (etänä)
”Mitä suunnistus on?”, kartan lukeminen ja karttamerkit

Ensimmäinen kokoontuminen on maanantaina 6.6. klo 18.00 Haukkamäen koulun pihassa. Alkuinfon jälkeen lähdemme totuttelemaan karttaan ja liikkumiseen metsässä. Jokainen harjoituskerta alkaa klo 18.00 ja kestää noin 1,5 h pitäen sisällään sekä käytäntöä että teoriaa. 

Ma 6.6. (Haukkamäen koulu)
Tutustuminen metsään kartan kanssa, kartan suuntaaminen

Ma 13.6. (Toivike)                                            
Kompassin käyttö, korkeuskäyrät

Ma 20.6. (Moventas)                                           
Helppo suunnistusrata, reitinvalinta ja ennakointi

Ma 27.6. (Toivike, lähtö Karkkilan Shell)                                          
Suunnistusajattelu ja kuntorastikäytännöt

+ omatoimisesti kahdet torstain kuntorastit

 

Suunnistuskurssin hinta on 70 € sisältäen laadukkaan ohjauksen, harjoituskartat, karttamuovin sekä kahdet kuntorastit ohjatun kurssin jälkeen. Alle 21-vuotiaat pääsevät mukaan puoleen hintaan eli 35 €/henkilö. Maksutapana toimivat käteinen, pankkikortti, MobilePay ja liikuntaedut (Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldo ennakkomaksuna, SmartumPay, Virike- ja Tyky-setelit, Edenredin mobiilimaksu, ePassi sekä EazyBreak).

 

Tervetuloa oppimaan suunnistuksesta!

 

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen aikuisten ja nuorten suunnistuskurssille keskiviikkoon 25.5.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Karkki-Rasti ry. pidättää oikeuden peruuttaa suunnistuskoulun, jos osallistujia ei ole riittävästi.