Näin on kevät ja alkavan kauden toiminta saatu kunnolla käyntiin myös junnutoiminnan osalta. Karkki-Rastilla aloitti maanantaina junnutoiminnan työntekijänä Anu Saarinen. Hän on 21-vuotias liikunnan yhteiskuntatieteiden opiskelija Jyväskylästä. Anuun voi törmätä myös työajan ulkopuolella Karkkilan kaduilla, koska hän on muuttanut työsuhteen ajaksi Karkkilaan.

Anun esimiehenä toimii Tanja Nyholm. Alkuviikko on mennyt perehdytyksessä: on käyty läpi seuran asioita sekä tutustuttu kaupunkiin. Anun tehtävänä on aluksi tehdä tiedotusta ja markkinointia ala-asteen kouluihin sekä esikouluihin. Lisäksi lehdissä ja sosiaalisessa mediassa on tarkoitus markkinoida junnutoimintaa. Kevään kuluessa on tarkoitus toteuttaa 1-2 kertaa viikossa suunnistuskoulua, jossa leikin ja hauskanpidon kautta lapset pääsevät tutustumaan suunnistukseen. Suunnitelmat tarkentuvat tässä huhtikuun aikana.

Ja kun lasten suunnistuskoulu saadaan kunnolla käyntiin, alkukesästä on lisäksi suunnitteilla aikuisille suunnistuksen alkeiskurssi. Anuun voi olla yhteydessä edellä mainituissa asioissa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0447777947 tai Tanja Nyholmiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p.0406674171. Alustavasti Anuun pääsee tutustumaan seuran kevätkokouksessa Pakarilla su 10.4.2022 klo 18.00.

Tervetuloa Anu Karkki-Rastille!