Perjantaina 23.2.24 hiihdettiin jo perinteeksi muodostunut Kuutamohiihto yhteistyössä Karkkilan kaupungin sekä Osuuspankin kanssa.

Järjestelijöiden viedessä tavaroita majalle vettä ripsahteli taivaalta. Ladut olivat kuitenkin olosuhteisiin nähden ihan hyvässä kunnossa. Kivasti saatiin ulkotulien, nuotion sekä majan lämmityksellä tunnelmaa majan alueelle tihkusta huolimatta.

Kuin taivaan lahjana sade loppui, kun hiihto virallisesti alkoi klo 19. Silti jännitti, onko kukaan jaksanut nousta sohvalta ladulle, koska sää oli ollut niin vetinen koko alkuillan. Turhaan ei kuitenkaan oltu majalle raahattu makkaraa ja mehua, sillä pikkuhiljaa pimeydestä alkoi kuulua suksien suhinaa, kun hiihtäjiä laski pihaan. Ilmeisesti jollakin vauhti kiihtyi hämärässä alamäessä liian kovaksi, koska pimeydestä kuului kiljuntaa, kuin huvipuistossa konsanaan.

Suurta ruuhkaa ei tänä vuonna ollut; vajaa 30 hiihtäjää kävi grillamassa makkaraa ja hörppäämässä mehua. Oli kuitenkin todella mukavaa, että senkin verran saatiin porukkaa liikkeelle perjantai-iltana. 

Ps. Ainoa asia, joka puuttui tämän vuoden tapahtumasta, oli itse kuutamo.