esimerkki.jpg

Nyt on tämän vuoden Hipot hippoiltu!

Karkki-rastin suunnistuskoulu kokoontui viimeistä kertaa helteisen juhannusviikon torstaina 23.6. Kausi päätettiin samoissa maisemissa kuin se aloitettiinkin - toki tällä kertaa huomattavasti vähälumisimmissa olosuhteissa. Viimeiseen harjoitukseen ehti juhannuskiireistä huolimatta mukaan 14 lasta vanhempineen. Oli hienoa huomata, että kokeneimmilla Hipoilla oli suunnistus jo hyvin hallinnassa ja vauhtia sekä menohaluja, vaikka muille jakaa.

Kaunis kesäpäivä kruunautui Hippo-suunnistuskoulun palkintojenjakoon, jossa kaikki osallistujat saivat Uudenmaan Osuuspankin sponsoroiman kannustuspalkinnon - oranssit aurinkolasit, jotka tulivatkin heti tarpeeseen, sillä kirkkaasta auringonpaisteesta on saatu nauttia jo liki viikon verran. Aktiivisimpia osallistujia muistettiin aurinkolasien lisäksi myös Hippo-kuosisella avainnauhalla. Päätöstapahtuman lopuksi saatiin nauttia myös yhteisestä eväshetkestä ja sanottiin moikat ohjaajille.

  

Rasteja etsimään ja metsää ihmettelemään löysi kauden aikana kaikkiaan 32 lasta, aina 4-vuotiaasta 11-vuotiaaseen. Myös pienempiä menijöitä kulki silloin tällöin vanhempiensa mukana. Iloa, onnistumisia ja löytämisen riemua riitti ja sehän järjestäjää ilahdutti. Toivottavasti moni innostui suunnistuksesta niin paljon, että harrastus saa jatkoa myös tulevaisuudessa.  

Vaikka Hippo-suunnistuskoulu siirtyikin nyt tauolle, ei suunnistusta kannata lopettaa. Karkkilan kuntorasteille voi osallistua samaan tuttuun aikaan torstaisin tai omatoimisesti aina seuraavan viikon keskiviikkoon asti. Tarjolla oleva lyhyt ja helppo rata tukeutuu paljon polkuihin, joten se sopii myös lasten kanssa kierrettäväksi. Heinäkuun ajan suunnistetaan Hattupetäjällä, joten haasta itsesi ja testaa suunnistusta myös ilman siimaria. Alle 16-vuotiaat saavat kartan veloituksetta, joten Hippo-osallistujat voivat nauttia harrastuksesta vielä pitkään ilman suurempia kustannuksia.

Mikäli perheen pienimmät mielivät jatkossa RR-radoille, kannattaa harkita kilpailuihin osallistumista. Lisätietoja kilpailumahdollisuuksista voit kysellä seuran aktiiveilta kuntorastien yhteydessä tai Tanjalta (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., puh. 040 6674171).

Kiitokset kaikille innokkaille osallistujille - hymyillään kun tavataan!

Anu