Suunnistusvetoharjoitus Rausjärvellä

Nyt on uusi taitoharjoitus viritelty Rausjärven maastoon. Pysäköinti Rausjärven rantatie 205, Lohja. Rastit ovat metsässä 6.6. asti.

Suunnistusveto harjoituksen idea on suunnistaa jokainen n.1km ja 4 rastin pätkä rennon reippaalla vauhdilla, vedon jälkeen katkoviivalla merkatut rastivälit voi palautella kävellen ja seuraavaan vetoon valmistautuen. Yritä löytää vetoihin sellainen vauhti jolla kartanluku on vielä sujuvaa, älä siis lähde ylikovaa koska rata on vaikea!
Karttoja mittakaavoilla 1:10 000 ja 1:7500 printattuna karttapisteen treenikansiossa ja alla olevissa linkeissä.

(Muistathan myös että alempanamainitut Sammoon treenit ovat vielä tämän viikon loppuun asti auki.)

Suunnistusveto 1:10 000

Suunnistusveto 1:7500

 

Harjoitusratoja Rausjärven suunnalla

Juha Villa on tehnyt Sammoon kartalle  harjoitusratoja, jotka ovat vaikeustasoltaan tarkoitettu kilpasuunnistajille ja muille suunnistusharrastuksessaan edistyneimmille. Harjoitukset ovat seuran jäsenille ilmaisia. Rastit on merkitty normaalia pienemmillä rastilipuilla, joissa on myös heijastimet, joten niillä voi treenata myös yösuunnistusta.

Karttoja voi tulostaa alempana olevista linkeistä ja niitä on tulostettuna karttapisteessä (Vanha Turuntie 25 ) treenimapissa, joka on  pöydän yläpuolella olevalla hyllyllä.

Harjoitusratoja on 3 sorttia
- Rastinottoharjoitus sekä 1:10000 että 1:7500
- Pitkä harjoitus samoilla pisteillä eri järjestyksessä 1:10000
 
Maasto on aika lumetonta, lähinnä vaan varjoisemmissa notkoissa oli lunta max 10cm. Liput pidetään metsässä 9.5. asti eli n. 4 viikkoa. 

Rastinottoharjoitus 1: 10 000

Rastinottoharjoitus 1 : 7500

Pitkä harjoitus samoilla pisteillä eri järjestyksessä 1:10000

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alla linkkejä kiintorasteihin , karttoja on tulostettuna karttapisteessä (Vanha Turuntie 25 ) treenimapissa, joka on  pöydän yläpuolella olevalla hyllyllä.

testiradalla aurauskepit, joissa heijastimet, kiintorasteilla tolpat, mobo-rasteilla mobo-kilvet

Testirata

Haukkamäen kiintorastit

Toivikkeen kiintorastit

Moborastit