Karkki-Rasti järjestää suunnistuskauden alkajaisiksi suunnistus-sprintin, joka juostaan Karkkilan keskustan tuntumassa.

- Myös reittihärveli löytyy nyt vasemmalta valikosta.

- Linkki sprintin kuviin löytyy oikealta. Valokuvaajana Seppo Väli-Klemelä

- Pääsarjojen radat löytyy nyt linkistä. Avattaessa piiloutuu valikon alle, hiiren oikealla "Avaa kuva" niin radan saa kokonaan näkyviin.

- Kuntorastien tulokset ja väliajat lisätty

- Tuloksia päivitetty sarjoissa H18 (voittajan aika) ja H65 (Risto Wessman)

-05.04.2014 Tulokset julkaistu! Tulospalvelu kohtasi käsittömättömän huonoa tuuria, molemmat (!) lukijaleimasimet hyytyivät samanaikaisesti, joten tuloksia jouduttiin syöttämään käsipelillä. Onneksi oli varotoimenpiteenä vanha kunnon regnly joka pelasti tilanteen. Joten väliaikoja ei näistä karkeloista nyt tule, eikä reittihärveliä. Jos kysyttävää tuloksista => Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0408331280 tai kysymyspalstalla.

-04.04.2014 Kisa-alueella sijaitsee Karkkilan kaupungin varikko. Varikkoalueelle on tuotu muutamia sora- ja hiekkakasoja, joita ei ole merkitty kilpailukarttaan. Kasat on merkitty lähdössä nähtävillä olevaan mallikarttaan. Kasojen läheisyydessä ei ole kilpailurasteja.

- 04.04.2014 Valvojan lausunto lisätty

- 04.04.2014 Lähtöajat julkaistu.

- 03.04..2014: Kilpailuohjeisiin päivitetty, että H/D10- H/D14 sarjalaiset saavat kartan 1 min ennen lähtöä ja, että rastimääritteet on painettu myös karttaan.

HUOM. Lähtöajat julkaistaan kutsusta poiketen todennäköisesti vasta perjantaina. (Mutta jokatapauksessa lähdöt tapahtuvat klo.11.00-n.12.30 välisenä aikana)

 

Kategoria: Kilpailut
Takaisin ylös