• Kuntorasteille voit
  Kuntorasteille voit lähteä harjoittelemaan suunnistusta.
 • Hippoharkat
  Hippoharkat ovat perheen pienimmille tarkoitetut harjoitukset.
 • Kilpailut
  Kilpailut Karkki-Rasti järjestää jokavuosi kansallisen tason kilpailuja.
 • Suunnistuksen parista
  Suunnistuksen parista löytää myös uusia ystäviä.
 • Suunnistuksen lomassa
  Suunnistuksen lomassa on mahdollisuus kokea elämyksiä ja onnistumisen nautintoja.
 • Kilpailuihin osallistuminen
  Kilpailuihin osallistuminen Karkki-Rastilaisena pääset mukaan suunnistuskilpailuihin ympäri suomea. (Ja myös ulkomaille)

Uusimmat uutiset:

Kirjoittanut 10/06/2014, 15:09 admin
karkki-rasti-1-kuopio-jukolassaTeksti: Aleksi Koskikallio Suunnistus.netissä julkaistiin juttu suomalaisjoukkueista tavoitteineen Jukolassa, mutta jostain käsittämättömästä syystä Karkki-Rastia ei jutussa mainita. Aina saa itse kaikki tehdä, joten alla esittely kivenkovasta joukkueesta Kuopio-Jukolassa. Karkki-Rasti 1, olkaa hyvä! 1. osuus - Tommy Rantala Haukkamäen rinteiltä suunnistustaitonsa hankkineella nykyään Järvenpään mitäänsanomattomissa maastoissa asuvalla Tompalla on ollut keväällä...
Kirjoittanut 05/06/2014, 21:55 admin
leimaus-2014Karkki-Rastin junnut ja vähän isommat leimausleirillä Rovaniemellä. Joulupukkiakin ehdittiin käydä moikkaamassa sprinttisuunnistuksen lomassa!
Kirjoittanut 12/05/2014, 09:29 admin
ilmoittautumisaikaa-jatkettu-vuorokausiJohtuen Irma-ilmoittautumispalvelun ongelmista sunnuntai-iltana, on Karkki-Rastien ilmoittautumisaikaa jatkettu vuorokaudella. Eli ilmoittautua voi normaalimaksulla Irman kautta vielä maanantaina 12.5.
Kirjoittanut 09/05/2014, 16:04 admin
rane-sikasuunnistusmestari Someron sikasiisteillä Sikarasteilla KaRalaiset niittivät jälleen kerran mainetta ja kunniaa. Sikasuunnistus järjestettiin nyt neljännen kerran ja Tanja A voitti neljännen kerran peräkkäin sarjansa mestarisika tittelin. Kuvassa sarjan H45 mestarisika Rane saa kannustusta järjestäjien pääsialta. (Valitan kuvan heikohkoa laatua - kuva on kopioitu Somero-lehdestä)

_

                  

Takaisin ylös