• Kuntorasteille voit
  Kuntorasteille voit lähteä harjoittelemaan suunnistusta.
 • Hippoharkat
  Hippoharkat ovat perheen pienimmille tarkoitetut harjoitukset.
 • Kilpailut
  Kilpailut Karkki-Rasti järjestää jokavuosi kansallisen tason kilpailuja.
 • Suunnistuksen parista
  Suunnistuksen parista löytää myös uusia ystäviä.
 • Suunnistuksen lomassa
  Suunnistuksen lomassa on mahdollisuus kokea elämyksiä ja onnistumisen nautintoja.
 • Kilpailuihin osallistuminen
  Kilpailuihin osallistuminen Karkki-Rastilaisena pääset mukaan suunnistuskilpailuihin ympäri suomea. (Ja myös ulkomaille)

Uusimmat uutiset:

Kirjoittanut 11/06/2015, 22:58 admin
peikkorastitPerinteiset Perinteiset peikkorastit järjestettiin 11.5. Haukkamäen maastossa. Ratamestarina toimi tällä kertaa Emilia Autio ja orjina hänellä oli Mikke Autio ja Matias Äikäs. Ratamestari oli loihtinut mielenkiintoisen ja jännittävän reitin, joka huipentui Pete-Peikon tapaamiseen. Peikkoreittiä kiersi lähes 60 kiilusilmää, jotka saivat maalissa pienen muistopalkinnon mehupurkin kera.  Osanottajat: Fanny AhomäkiVille-Paavo AhomäkiHeidi KulmalaSiru LindrothTara PihlavistoValtteri...
Kirjoittanut 19/05/2015, 21:22 admin
hippokisat-19-5-2015OP-hipposuunnistus suunnistettiin 19.5. Ketlammen maastossa hienossa kevätsäässä. Tulokset klikkaamalla otsikkoa!    
Kirjoittanut 02/05/2015, 21:05 Tanja
vakuutus-kuntosuunnistajalle Seuran etusivulle ja kuntorastit-välilehdelle on lisätty kuntosuunnistajanvakuutus-kuvat, joita klikkaamalla pääset tututumaan / ostamaan kätevästi Kuntosuunnistajan vakuutuksen.
Kirjoittanut 30/04/2015, 07:23 admin
lapsille-suunnistusopetusta Kevät on hyvä aikaa alkaa opettelemaan suunnistusta Hippopolun merkeissä. Hippopolku on tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Karkki-Rastin Hippopolku starttaa tiistaina 5.5.15 klo 18. Paikkana on Nyhkälän leikkipuisto. Opastus paikalle Nyhkälän koulun ja torin kulmilta.  Ensimmäisellä kerralla kerrotaan mitä suunnistus on, katsellaan yleisimpiä karttamerkkejä ja lopuksi suunnistetaan ohjaajan kanssa Harjun maastossa...

_

                                   

Takaisin ylös