esimerkki2.jpg

Kevään am-kisat siirrettiin korona tilanteen vuoksi ja ne järjestettiin lauantaina 1.8. Poikkeusolosuhteiden vuoksi jouduttiin järjestelyjä miettimään niin, että vältytään mahdollisimman paljon joukkokokoonumisilta ja lähikontakteilta. Vaikka ilmoittautuneita ja toimitsijoita oli tapahtumassa yhteensä n. 550 henkilöä, onnistuttiin tässä kiitettävästi. Lähdöt oli porrastettu niin, että klo 10-12 lähti vanhemmat sarjat ja he ehtivät alta pois, ennenkuin nuoremmat lähtivät välillä 14-15.30. Varsinaista kilpailukeskusta ei ollut. Kilpailijat lähtivät tienvarsiparkista suoraan lähtöön ja maaliin tultuaan sieltä suoraan autollensa. Mm. tulostaulu, kisaravintola ja pesu puuttuivat ja mitallit lähetettiin postitse seurojen yhdyshenkilöiden kautta mitallisteille. Osallistujat noudattivat kuuliaisesti poikkeusolojen ohjeita.
Maasto ja radat sekä kisajärjestelyt saivat runsaasti kiitosta.


Kisojen parhaasta suorituksesta vastasi Tampereen Pyrinnön Elias Kuukka (kuvassa) voittamalla miesten pääsarjan ylivoimaisesti. Tulokset ovat nähtävissä näiden sivujen am-kisaosiossa olevan linkin kautta.
Osa kisarasteista on vielä ensi sunnuntaihin 9.8. asti metsässä omatoimirastien käytössä. Lisätietoa näiden sivujen kuntirastiosiossa.


Seuraavat kansalliset kisat Karkki-Rasti järjestetää 22.5.2021, tällä kertaa Karkkilan toisella puolella Lopen rajan tuntumassa.