esimerkki3.jpg

Arvoisat seuran jäsenet ja muut suunnistuksesta nauttivat ihmiset. Karkki-Rastin johtokunta on pitänyt vallitsevan tilanteen vuoksi ylimääräisen kokouksen 22.3.20 ja päättänyt seuraavista toimenpiteistä:

Aluemestaruuskilpailut 16.5.20: Olemme alustavasti päättäneet siirtää toukokuun AM-keskimatkan kilpailuja. Suunnistusliitto antaa uusia ohjeita 17.4.20 jonka jälkeen palaamme asiaan ja teemme lopulliset päätökset.

Seuran leirit: Kilpailuleiri 18.-19.4. ja taitoleiri 1.-3.5. on peruttu.

Kevätkokous: Kokous siirtyy myöhäisempään ajankohtaan josta ilmoitetaan erikseen lehdessä ja nettisivullamme.

Kuntorastit: Kuntorastit järjestetään kuntorastikalenterin mukaisesti torstaista 16.4. alkaen poikkeustilanteesta johtuen omatoimi-kuntorasteina kunnes toisin ilmoitetaan nettipalstoilla ja paikallislehdissä. Seuraa kuntorastien sivuja, päivitämme sinne lähiaikoina tarkemmat toimintaohjeet.

Hippo- ja perhesuunnistuskoulu: Pienten lasten suunnistusharjoitukset on peruttu toistaiseksi. Katsotaan tilannetta uudestaan kun tilanne selkiytyy – RR-harjoitukset alkavat aikaisintaan kesäkuussa. Tilanne kannattaa tarkastaa Hipot -osiosta.

Muista että voit suunnistaa omatoimisesti myös Toivikkeella Mobo-rasteilla (https://mobo.suunnistus.fi/ ). Lisäksi meiltä löytyvät kiintorastit Toivikkeen ja Haukkamäen maastoista. Linkit kiintorastikarttoihin lisätään sivuillemme lähiaikoina.

Johtokunta