esimerkki.jpg

Seuran kevätleiri vietettiin Varsinais-Suomen avokallioilla poutaisessa säässä suunnistaen. Tusinan verran yöpyi historiallisessa Hotel Fjalarissa ja toinen tusina käväisi päiväreissuilla nautiskelemassa kevätsäästä ja hyvistä maastoista.

Ajanviettotapoina suunnistuksen lisäksi olivat yhteinen illallinen Salon Rikalassa perjantaina ja pakohuonepelin aivopähkinät lauantaina. Pakohuoneet osoittautuivat onneksi meille suunnistajille reilusti vaikeammiksi kuin metsästä ulos pääsy, koska kumpikaan joukkue ei onnistunut tunnissa selvittämään kaikkia vihjeitä Casino- ja Wild West-huoneissa. Lähelle päästiin, mutta minuutit loppuivat kesken. Taisi jäädä sellainen olo, että tuollaiseen pitää päästä uudelleen!

Aikaa leiriviikonloppuna kului myös perinteisten ”mistä sää menit” ja ”mää menin täältäja ”tuossa tuli pikku pummi” jälkikalabaliikkien parissa. Karttoja, reittejä, rastivälianalyysejä ja pummiselostuksia käytiin läpi kisakeskuksissa, hotellilla, automatkoilla, kävelyllä, aamupalalla... Vääriäkin rasteja löydettiin, mutta ketään ei viikonlopun aikana hylätty, joten voiton puolelle jäätiin!

Leiriorganisaattori kiittää mukana olleita ja toivottelee pummivapaata loppukautta!

- Inga-Maria