Print

AM-kilpailut jatkuivat keskiviikkoiltana Järvenpäässä sprinttisuunnistuksen muodossa. Kilpailualue oli sprinttisuunnistukseen hyvin soveltuvaa aluetta, jossa pujoteltiin niin kerros- kuin rivitalojenkin pihapiireissä ja koulujen ympäristöissä kallionyppylöineen. Järjestäjät olivat hankaloittaneet vielä reitinvalintatehtäviä lisäämällä karttaan ja maastoon keinotekoisia tiesulkuja, joten reitinvalintojen kanssa piti olla tarkkana. Karkki-Rastilla tossua oli tällä kertaa kuluttamassa 3 henkilöä, joista kisan lopuksi kahdelle ripustettiin kaulaan kultainen mitali ja kolmaskin pääsi plakettisijoille.


H40-sarjassa Tommy voitti Uudenmaan kilpakumppanit tiukassa sekuntitaistossa voittaen toiseksi sijoituvaa Rajamäen Rykmentin Tapio Perää 6 sekuntia. Uudenmaan ulkopuolelta mukana olleista samaan sarjaan osallistujat juoksivat myös samoille sekuntiluvuille, Kiurun Janin ollessa 3 sekuntia nopeampi ja Hämäläisen Jani 3 sekuntia hitaampi. Melkoista kamppailua siis ja kerrankin sekunnit olivat eduksi.

H80-sarjassa Pajuojan Reino kuritti kilpailukumppaneitaan oikeen kunnolla ja kakkoseksi tullut hävisi yli 4minuuttia! Ylivoimaa! Onnea!

D65-sarjassa Ahosen Päivi jäi niukasti mitalien ulkopuolelle ollen hienosti Uudenmaan piirin 4.

Ohessa linkki tulossivulle:
http://www.kokkens.fi/kilpailut/2018/japa/