esimerkki2.jpg

Tervetuloa sunnuntaina 17.11.19 klo 18.00 Karkki-Rastin sääntömääräiseen syyskokoukseen ja heti sen perään noin klo 19 joulukahvi- ja palkitsemistilaisuuteen Osuuspankin kerhohuoneelle. Sisäänkäynti Osuuspankin talon takaa.

Uudenmaan alueen yö-mestaruudet ratkottiin lauantain vastaisena yönä Veikkolassa. Järjestäjät eivät olleet antaneet kovin mairittelevaa kuvaa maastosta, ja olivatkin osuneet maastokuvauksessa hyvin kohdilleen. Paikoitellen maastopohja oli täysin ranteiden paksuisten kaadetujen puiden peitossa, ja välillä oli kunnon tiheikköä. Mutta oli siellä hienoja avokalliomäkiäkin jossa sai olla tarkkana. Työmiesten radat ja siitähän karalaiset tykkää.

Karkki-Rastin seuramestaruudet ratkottiin lauantai aamuna Ketlammen maastoissa viime kauden mestarin Villan Juhan suunnittelemalla mailin radalla. Rata sai paljon kehuja, sen ollessa sopivan tasoinen kilpailuun nähden. Myös tulokset puhuivat tämän puolesta, koska tasoituslaskennan jälkeen (Karkkimailissa juoksijat saavat aikatasoitusta sukupuolen ja iän mukaan) viisi parasta mahtui yhden minuutin sisään!

SM-viestiin on aikaa kuukausi, joten muistutamme yleisistä seuran viestijoukkueiden valintatavoista. Viestihalukkuus Irmaan, Raunolle tai Tanja N:lle tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, 2-3 päivää ennen viestijoukkueiden ilmoittamisen eräpäivää. Tämän jälkeen tulleita viestihalukkuuksia ei oteta huomioon joukkueiden ilmoittamisessa. Halukkuus pitää olla tiedossa hyvissä ajoin, jotta pystymme selvittämään sopivat joukkueet/sarjat viesteihin.