esimerkki2.jpg

Maajoukkuesuunnistaja Elias Kuukka käväisi Ketlammen kuntorasteilla. A-rata suunnistettiin vetoharjoituksena 3 x 10 min, koska pitkäaikaisen vamman jäljiltä Elias on tehnyt lajitreenejä vasta 1,5 kuukautta ja lääkärin ohje on jakaa juoksuharjoitus osiin ja juosta maksimissaan yhteensä n. 30 min.

Haukkamäen ja Toivikkeen metsästä löytyy kiintorasteja jotka ovat kaikkien käytettävissä ja kierrettävissä, vapaasti valittavina ajankohtina.

Alla linkit karttoihin jotka voi tulostaa:

Haukkamäen kiintorastit

Toivikkeen kiintorastit

Harjun omatoimisuunnistus 4.-17.5.2020:

Harjun omatoimirastit

 

Marraskuussa pidetyssä syyskokouksessa valittiin seuralle vuoden 2020 puheenjohtaja & johtokunta.

Tanja Nyholm jatkaa hyvin alkanutta puheenjohtajan pestiään ensi vuonnakin. Myös vuoden 2019  hyväksi havaittu johtokunta valittiin yksimielisesti ensi kaudelle. Jäsenet ovat Tapani Valonen, Juha Eronen, Keijo Rantala, Tiina Suikkanen, Rauno Autio, Tiina Gustafsson, Sanna Hilska ja Tanja Autio.

Arvoisat seuran jäsenet ja muut suunnistuksesta nauttivat ihmiset. Karkki-Rastin johtokunta on pitänyt vallitsevan tilanteen vuoksi ylimääräisen kokouksen 22.3.20 ja päättänyt seuraavista toimenpiteistä:

Aluemestaruuskilpailut 16.5.20: Olemme alustavasti päättäneet siirtää toukokuun AM-keskimatkan kilpailuja. Suunnistusliitto antaa uusia ohjeita 17.4.20 jonka jälkeen palaamme asiaan ja teemme lopulliset päätökset.

Seuran leirit: Kilpailuleiri 18.-19.4. ja taitoleiri 1.-3.5. on peruttu.