esimerkki3.jpg

Sulkeutunut! Nyt on aika vaikuttaa ja tehdä makeasta seurasta vieläkin makeampi! Joten osallistu seuran kehittämiseen vastaamalla allaolevan linkin kautta seurakyselyyn. Seurakysely on avoinna 10.11.2023 asti! 

Viestimanagerimme Jukka H:n laatimat  Halikkoviestijoukkueemme  ja infoa jyuoksijoille 

                                                                               TÄSSÄ  

Karalaisten onlineseurantalinkki tulee ehkä Tähän. 

Edit 25.9.23: Sisätreenien aloitusta siirretty viikkoon 44.
29.9.23: Lisätty polkujuoksun aloitusajat.
24.10.23: Lisätty syyskokous ja pikkujoulu. Poistettu jo menneet tapahtumat.

Syksy alkaa näkymään jo puiden lehdissä. Samoin syksy näkyy myös seuramme toiminnassa sillä kuntorastit ovat tältä kaudelta päättyneet; sen sijaan kaikkea muuta kivaa tapahtumaa järjestetään. Ohessa listaus; laita päiviä kalenteriin ettet missaa mitään – tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa löydät seuran sivuilta tai yhteyshenkilöiltä.

 

* Torstain polkulenkit 21.9. alkaen. Lokakuun ajan aloitus klo 17.30, sen jälkeen klo 18.00. Lisätiedot Jukka Havento puh. 050 5275956.

* Testilenkit alkavat ma 25.9.23. Lisätiedot Pasi Himilä puh. 050 3742692.

* Sisätreenit tiistaisin 31.10.23 alkaen Högforsin salissa klo 18 – 20. Lisätiedot Inga-Maria Vaara puh. 040 7373974.

* Syyskokous ja pikkujoulut su 19.11.23 Kino Laikan kabinetissa. Lisätietoja lähempänä ajankohtaa!

 

Mitä yhteistä on Havennolla, Nyholmilla ja Suikkasella? No kaikki ovat Karkki-Rastin vm2024 YÖ-mestareita!! Onnea!

Karan yö-mestaruudet ratkottiin perinteiseen tapaan Rajamäen Rykmentin yö-rasteilla. Sääkin päätti pitää juuri tiistai-iltana tauon sateesta, joten olosuhteet olivat priimaa, tosin +4 astetta taisi pakoittaa jokaisen pukemaan pitkää paitaa päälle. Maastoksi oli valikoitunut tällä kertaa Käpylännummen kankaat, johon ratamestari oli onnistunut piilottamaan lippunsa hyvin kuoppien pohjille ja kivienkoloihin. Mutta kuten suunnistuksessa aina, ykkössijalta löytyvät parhaat ja kultaisen mitalin ansainneet juoksijat. Onnea vielä heille!

Vaikka aurinko paistaa Siuntiolaisella pellolla, niin sateenvarjo olisi ollut Karkki-Rastilaisille pakollinen varuste Uudenmaan AM-viestissä. Ei suojaamaan mahdolliselta sateelta tai auringonpaisteelta, vaan mitalisateelta! Olihan huikeeta suorittamista koko porukalta.

Karkki-Rasti starttasi AM-viestiin 4 joukkueen voimin, joista tosin yksi joukkue joutui starttaamaan vajaa"naisisena", kun joukkueeseen ei saatu ankkuria. Joukkueet saatiin seuraaviin sarjoihin: H45, H50, D45 (vajaa joukkue) sekä D50.

Edellispäivän pitkänmatkan AM-kisa oli pidetty tien vastakkaisellapuolella, joten maastotyyppi ei paljoa vaihtunut ja se tiedettiin paikoittellen haastavaksi pienipiirteiseksi avokalliomaastoksi höystettynä eteläsuomalaisella talousmetsällä. Viestin ratamestari oli tehnyt viestitunnelmaa nostaattaakseen sellaisen ratkaisun, että viestiin lähdettiin kolmessa eri ryhmässä (kaikissa aina nippu sarjoja) ja ryhmillä olevilla sarjoilla oli samat radat, toki hajonnoilla höystettyinä. Tämä antoikin pienen mahdollisuuden alkuspekulaatioihin ja esimerkiksi todettiinkin, että H45 ja H50 sarja lähtevät samassa ryhmässä, niin alkuverkassa Rantalan Tommy ja Havennon Jukka sopivat, että jos nähdään alkuryntäilyn jälkeen, niin vaihdetaan koodeja.