esimerkki3.jpg

Lauantaina kisailtiin Suunnistavan Uudenmaan alueen mestaruuksista pitkillä matkoilla Karjaan Uran järjestämissä kisoissa, Snappertunan mahtavissa avokalliomaastoissa. Karkki-Rastilaisia oli ilmoittautunut mukava määrä kesyttämään Snappertunan avokalliomaastoja ja kuten nykysin on tapana, näistäkään karkeloista Karkki-Rasti ei lähtenyt ilman mitalisaalista.

Peikkorastit järjestettiin Haukkamäen koululla Karkkilan Rautapäivien avajaisiltana Karkki-Rastin kuntorastien yhteydessä. Peikkoradalla riitti vilinää ja vilskettä, kun yli 30 lasta huoltajineen liikkuivat Kate-Peikon suunnittelemien tehtävien äärellä. Rata oli viitoitettu ja se johdatteli koulun pihassa oleville kallioille, jossa Peikon Pesä sijaitsi. Matkan varrella oli erilaisia tehtävärasteja, jotka suoritettuaan sai leimata pihtileimasimella reiän leimauskorttiin. Tehtävät haastoivat sekä kehoa että mieltä! 

Lahden suunnistajat järjestivät perinteisen Lahti-Suunnistuksen tälläkertaa Pajulahdessa, Pajulahden urheiluopiston toimiessa kisakeskuksena. Molempina päivinä säiden haltija "hemmotteli" suunnistajia kunnon helteellä ja metsään starttailtiin molempina päivinä täydessä auringon paisteessa lämpötilan ollessa +30 astetta. Hiki siis virtasi ja lämpötila koitti nujertaa suunnistajia, mutta Karan jengi ei hyydy! Parhaiten vaativat maastot ja helteet hanskasi D40 sarjassa Inga-Maria, joka pokkasi kokonaiskisasta KULTAA!! Onnea Inga-Marialle.

Jukola kolkuttaa jo ovelle smile Karkki-Rastin majoitustelttapaikka on TD05 ja tuulisuojatelttapaikka S137. Telttapaikkakarttoja löytyy tästä. Majoitustelttapaikka on Toukolan alueella Aaponpolun varressa. Tässä linkki telttapaikkasivulle, jossa sivun vasempaan yläkulmaan syöttämällä majoitus- tai tuulisuojatelttapaikan tiedon, näet tarkemmat sijainnit. Jos et halua ottaa mukaan omaa telttaa, seuralla on oma puolijoukkueteltta, jonne mahtuu varmasti. Jos tulee kysyttävää, niin Tanja Nyholmiin yhteyttä p. 0440411057.