esimerkki4.jpg

 

Marraskuussa pidetyssä syyskokouksessa valittiin seuralle vuoden 2020 puheenjohtaja & johtokunta.

Tanja Nyholm jatkaa hyvin alkanutta puheenjohtajan pestiään ensi vuonnakin. Myös vuoden 2019  hyväksi havaittu johtokunta valittiin yksimielisesti ensi kaudelle. Jäsenet ovat Tapani Valonen, Juha Eronen, Keijo Rantala, Tiina Suikkanen, Rauno Autio, Tiina Gustafsson, Sanna Hilska ja Tanja Autio.

Karkki-Rastin seuramestaruudet ratkottiin lauantai aamuna Ketlammen maastoissa viime kauden mestarin Villan Juhan suunnittelemalla mailin radalla. Rata sai paljon kehuja, sen ollessa sopivan tasoinen kilpailuun nähden. Myös tulokset puhuivat tämän puolesta, koska tasoituslaskennan jälkeen (Karkkimailissa juoksijat saavat aikatasoitusta sukupuolen ja iän mukaan) viisi parasta mahtui yhden minuutin sisään!

Uudenmaan alueen yö-mestaruudet ratkottiin lauantain vastaisena yönä Veikkolassa. Järjestäjät eivät olleet antaneet kovin mairittelevaa kuvaa maastosta, ja olivatkin osuneet maastokuvauksessa hyvin kohdilleen. Paikoitellen maastopohja oli täysin ranteiden paksuisten kaadetujen puiden peitossa, ja välillä oli kunnon tiheikköä. Mutta oli siellä hienoja avokalliomäkiäkin jossa sai olla tarkkana. Työmiesten radat ja siitähän karalaiset tykkää.