esimerkki3.jpg

Nyt on jälleen loistava tilaisuus ostaa liikuttava joululahja ystävälle, sukulaiselle tai itselle:
Karkki-Rastin kuntorastien 2019 10-kortti (50 €) tai kausikortti (70€).

Ostot/tiedustelut: ota yhteys joulupukki Rauno Autioon puh. 040-5345644.

Karkki-Rastille uusi puheenjohtaja 2019

Sunnuntaina 18.11.18 pidettiin Karkki-Rastin syyskokous ja joulukahvittelut.

Syyskokouksessa valittiin seuralle kaudeksi 2019 uusi puheenjohtaja: Tanja Nyholm. Paljon Onnea ja menestystä Tanjalle uuteen tehtävään!

Henri Fäldt saa siirtyä ansaitulle eläkkeelle tästä tittelistä – hän on hoitanut pestiä jo 10 vuotta. Seura kiittää Hekaa näistä vuosista!

Tervetuloa sunnuntaina 18.11.18 klo 18.00 Karkki-Rastin sääntömääräiseen syyskokoukseen ja heti sen perään noin klo 19 joulukahvi- ja palkitsemistilaisuuteen Osuuspankin kerhohuoneelle. Sisäänkäynti Osuuspankin talon takaa.

Karkki-Rasti järjestää teatteriretken Helsinkiin lauantaina 23.3.2019. Menemme Helsingin kaupungin teatterin suurelle näyttämölle katsomaan esitystä nimeltä Kaasua, komisario Palmu. Tästä linkistä lisätietoa esityksestä.
https://hkt.fi/esitykset/kaasua-komisario-palmu/
Tosin tietoa ei ole vielä kovin paljon, koska ensi-ilta on vasta marraskuun lopulla
Lähdemme Karkkilasta noin klo 17.00. Esitys alkaa klo 19.00. Esityksen kestoaika ei ole vielä tiedossa. Se varmistuu vasta ensi-iltaviikolla. Jos haluat, voin tilata ennakkoon pientä purtavaa esityksen väliajalle. Tässä linkki tarjoiluihin ja hinnastoon.
https://shop.sodexo.fi/hkt/11315249
Ilmoittautumiset sekä ruoka- ja juomatilaukset Tanja Nyholmille (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Matkan hinta on Karkki-Rastin jäsenille 30 euroa + ruuat ja juomat, ei-jäsenille lipun hinnan verran 49 euroa + ruuat ja juomat. Tervetuloa mukaan nauttimaan mukavasta teatteri-illasta :)

Osalle Karalaisista jäi viimevuoden SM-viestistä vähän havunneulasia hampaankoloon ja päätettiinkin jo seuraavalla viikolla lähteä SM-viesteihin uudestaan, vaikkakin ne järjestettiin Rovaniemellä. Lentolippuja varailtiin siis jo hyvissä ajoin ja kimppamajoituksista, sekä autonvuokrauksista sovittiin. Loppujenlopuksi Karkki-Rastista pohjoisen metsiin saatiin peräti 6-joukkuetta!