esimerkki2.jpg

Karkki-Rastin kevätleiri järjestetään tänä vuonna Pääsiäisviikonloppuna Salossa. Leirillä on mahdollisuus suunnistukseen kolmena päivänä ja sen lisäksi voi halutessaan osallistua yhteiseen ruokailuun ja pakohuonepeliin. Yöpyminen tapahtuu Hotel Fjalarissa Salossa 2hh huoneissa. 

 

 

Hipposivustot on nyt päivitetty vuodelle 2019! 

Karkki-Rasti järjestää teatteriretken Helsinkiin lauantaina 23.3.2019. Menemme Helsingin kaupungin teatterin suurelle näyttämölle katsomaan esitystä nimeltä Kaasua, komisario Palmu. Tästä linkistä lisätietoa esityksestä.
https://hkt.fi/esitykset/kaasua-komisario-palmu/
Lähdemme Karkkilasta noin klo 17.00. Esitys alkaa klo 19.00. Esityksen kestoaika 2 tuntia 15 min väliajan kanssa. Jos haluat, voin tilata ennakkoon pientä purtavaa esityksen väliajalle. Tässä linkki tarjoiluihin ja hinnastoon.
https://shop.sodexo.fi/hkt/11315249
Ilmoittautumiset sekä ruoka- ja juomatilaukset Tanja Nyholmille (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) 20.2.2019 mennessä. Matkan hinta on Karkki-Rastin jäsenille 30 euroa + ruuat ja juomat, ei-jäsenille lipun hinnan verran 49 euroa + ruuat ja juomat. Tervetuloa mukaan nauttimaan mukavasta teatteri-illasta :)

Karkki-Rastille uusi puheenjohtaja 2019

Sunnuntaina 18.11.18 pidettiin Karkki-Rastin syyskokous ja joulukahvittelut.

Syyskokouksessa valittiin seuralle kaudeksi 2019 uusi puheenjohtaja: Tanja Nyholm. Paljon Onnea ja menestystä Tanjalle uuteen tehtävään!

Henri Fäldt saa siirtyä ansaitulle eläkkeelle tästä tittelistä – hän on hoitanut pestiä jo 10 vuotta. Seura kiittää Hekaa näistä vuosista!

Tervetuloa sunnuntaina 18.11.18 klo 18.00 Karkki-Rastin sääntömääräiseen syyskokoukseen ja heti sen perään noin klo 19 joulukahvi- ja palkitsemistilaisuuteen Osuuspankin kerhohuoneelle. Sisäänkäynti Osuuspankin talon takaa.